A King of Thorn, Eva 1.0, Time of Eve, Sky Crawlers, Eureka 7 film is többek között a "Octoberfest" nevezetű sci-fi fesztiválon.

A King of Thorn egy nagyon várt anime ugyanis még csak egy spanyol filmfesztiválon láthattuk ezt az animét. Az a furcsa dolog történik ebben az animében, hogy több ember is megfertőződik egy különleges vírussal, többek között Kasumi és az ő ikertestvére Shizuki is. Ezekután 160 embert kiválasztanak, akit kirogenikus hibernációba tesznek addig, amíg meg nem találják a betegségre a gyógyírt. Amikor felkel Kasumi - mivel ikertestvére nem lehet beválasztva - azonban nem a gyógyszer várja őt, sokkal inkább egy sötét világ szörnyekkel (Blue Genderben mintha ezt már egyszer ellőtték volna - Boomkin) azonban addig túl kell élnie, amíg nem talál magyarázatot arra, hogy mi történt a világgal és testvérével. 

(ANN)

A bejegyzés trackback címe:

https://anidex.blog.hu/api/trackback/id/tr241457341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása