És hogy jön ez ide? Ugyanis 14 animében is éneklő énekes számai is szerepelnek rajta. Kíváncsiak vagyunk milyen sikerrel. Dragon Ball Takashija , JAM Project, Mami Ayukawa és Minima Kuribayashi számai is szerepelnek az albumon többek között. 

 

John Lennon számát dolgozza fel az album és minden példány megvásárlásával körülbelül 100 yennel támogatjuk a WFP-t (World Food Programme) Több, mint 1 milliárd ember a világon éhezik és ebből 350 millió gyerek. Ne higyjük azonban azt, hogy csak afrikában van éhezés - a válság megtette itt is a hatását.

(Megjegyzés: számomra ismeretlenek ezek az énekesek, de akinek van lehetősége, vásárolja meg az albumot egy jó cél érdekében, linket nem találtam, ha lesz, updatelek)

(UPDATE: Dehogy nem ismerem!!! Ez a Minami ez a CC openingjét énekelte. Ichiban kira ira sora to... :D) 

A bejegyzés trackback címe:

https://anidex.blog.hu/api/trackback/id/tr731458743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása