A 20 évvel ezelötti One Piecet festi le ebben a speciális kiadásban az alkotó.

Akik megnézik a legújabb One Piece filmet a japán mozikban, megkapják a 0. kötetét a One Piecenek. Ez a 20 évvel ezelötti világról szól, szóval 8 évvel a One Piece kezdete elötti részről, ahol Luffy elhatározza, hogy kalóz lesz és ő lesz a One Piece.

 

A One Piece megalkotása még a kiadás elött jóval megkezdődött, amikor az alkotó a Romantic Dawn című két kalózsztorit tartalazó one-shotja megjelent a Jump nyári kiadásában.

A film készítése különleges volt még így is, hogy ez a 10. one piece film már a mozikban- az alkotó ugyanis több, mint 120 oldalnyi rajzot készített, ahhoz, hogy egy igazán minőségi film készülhessen, ami méltó rokona lesz a sorozatnak. Naoto Takenaka színész, Aiko Kaito tévés műsorvezető illetve Kousuke Kijitama olimpiai aranyérmes úszó is a premiervetítés vendégei között vannak. December 12-én a mozikban is. 

Fontos infóként még elmondjuk, hogy több, mint 120 millió példánya született meg már a One Piecenek. Ez igencsak nagy szám.

AnimeNetwork update: Az első másfél millió néző kap csak mangát a filmnézéshez.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anidex.blog.hu/api/trackback/id/tr901460839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása