Beindul az Anidex

2009.10.17. 15:30

Tényállás van.

Az Anidex, Magyarország első animés hírblogja elindul, ahol nem csak a magyar community élet híreiről olvashatsz, de minden nap a legfrisebb híreket hozzuk neked, az animés élet legnagyobb blogjairól és oldalairól. Az oldal olvasói több rovat közül válogathatnak, hogy megtalálják azt a típusú animés hírt, amire szükségük van. 

A Címlapon megtalálod az oldal legfrissebb híreit a szubkultúra világából, mindent, ami fontos és érdekes - egyszóval mindent, amit egyaltalán ezen az oldalon megtalálhatsz. Ezt a rovatot javasoljuk elsősorban!

A Community rovatban a Magyar Animés közösségi életről találhatsz bővebb híreket és információkat. Lesznek bemutatkozó interjúk, meetbeszámolók, minden, ami szemszájnak ingere, de természetesen az AnimeCon képek és beszámolók sem maradhatnak ki. 

A Nemzetközi hírek blokkban az Amerikai, Ausztráliai és úgy általában a japánon és magyaron kívül a nemzetközi életről lesz szó. A Times heti mangalistái és ilyenek is idekerülnek, de a külföldi animeconok megjelenések is idetartoznak.

A Japán és Bulvár részben a japán dolgokról lesz szó illetve bulvár cikkek lesznek többek között az erről hírhedt hírportálról a Sankaku Complexről fogunk válogatni, hogyha ilyen témájú híreket kerestek.

Az AnimeBlog pedig a szubkultúra remekműveit értékeli és folytatja azt, amit már egy éve csinál: értékel és segít.

Reméljük tetszeni fog nektek a hírportál. Szeretném viszont felhívni a kedves olvasók figyelmét, hogy munkatársakat keresünk angol illetve japán nyelvtudással, de felhívjuk mindenki figyelmét, hogy teljes mértékben nonprofitok vagyunk, ugyanis a reklámokból szerzett pénzt (ha lesz ilyen) az oldalra fogjuk támogatni. 

Kellemes időtöltést kívánok,

Az AnimeBlog főszereksztője

Halpern Bence Márk (Boomkin)

A bejegyzés trackback címe:

https://anidex.blog.hu/api/trackback/id/tr911456079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása